Onsdag

Som vanligt när jag ska göra något kul så blir jag ju sjuk. Men bortsett från att jag blir hemma ikväll istället för att bowla med kompisar så ska jag skita i det och ösa som tusan imorgon iallafall. Ord kan inte beskriva hur bra det kommer bli. Nu ska jag bara slappa och fortsätta kolla på norska paradise hotel. Puss

swedish house mafia

Igår fick Johanna och jag ett stort sug efter SHM-biljetter, sagt och gjort så beställde vi och på torsdag drar vi till huvudstaden och röjer lite. Så sjukt taggad, jag har velat gått sen de släpptes men det var precis innan vi åkte till napa så då sparade jag pengar till det. Men nu jäklar, fan så bra det kommer bli!
 
 

the day before friday

Hej hej! 
Är så galet trött ikväll så det blir nog att krypa ner snart med en kopp te och kanske en bra film eller serie. Imorgon har vi Cambridge test, alltså ett test före testet. Jag ska bara göra det för att se om det faktiskt är någon idé att göra Cambridge på riktigt. Känns ovärt att inte klara det då man måste betala det själv och 2000 i sjön under studenten känns sådär, då är det bättre att det går till alkohol istället, hehe. 

Den här veckan har gått så extremt fort. Jag har fått träffa mina favoriter igen och igår fick jag äntligen träffa mina små kineser igen efter deras resa till stora landet i öst. Helgen kommer mest bestå av party, ska bli riktigt kul då det är de sista partynätterna och sen ska jag jobba stenhårt på att få mitt jäkla körkort. Nej nu ska jag gå och koka en kopp med te.
 

Tiden går fort

Hej! Fredagsmorgon och jag är inte alls avis på alla som ska på pos ikväll.. Sista heldagen här iallafall, tråkigt som tusan att lämna allt igen men samtidigt skönt att få träffa alla hemma. Känns inte kul alls att inte få träffat mina pinglor på hela lovet! Puss

RSS 2.0