måndag den trettonde maj

Hej! 
Det är så sjukt mycket i skolan just nu, hade jag inte legat efter så mycket så hade det kanske inte varit så jäkla jobbigt men nu gör jag ju det så... Den här veckan ska jag försöka bli klar med det mesta i alla fall eftersom på onsdag så är det bara en månad kvar tills dagen med stort D är här. Får lite ångest av att tänka på det då jag inte alls känner mig riktigt redo, tiden efter studenten är ett mysterium för mig, ingen aning om vad jag ska göra. Vill bort ifrån katrineholm, det är en sak som är säker! 
 
En bild på mig och maja från i onsdags då det var ännu ett studentkrök, kan inte fatta att det snart är dags...

Tattoo

Igår firade jag min 19-årsdag med att tatuera mig. Valde att skriva ohana som betyder familj, alla som sett Lilo och Stitch vet det redan hehe! Ville ha något som symboliserar just min familj för att de alltid betytt så mycket för mig. Sen valde jag också att placera den strax under brösten för att ha den nära hjärtat. Låter kanske underligt men jag är helnöjd och rekommenderar alla som är sugna på att tatuera sig att göra det, skulle ljuga om jag sa att det var skönt men man överlever och jag tycker det är så sjukt värt det!

3e maj

Hej!
Äntligen har lite sol och värme kommit till vårt lilla land. Vill ha varje liten minut av solljuset som går att få, så jag kastade mig ut i bikinin, det var ju inte riktigt så varmt, jag blev nog lite väl ivrig tror jag haha.

Ikväll kommer mina fina vänner och grillar här, vi ska nämligen fira mig lite. På måndag är den stora dagen, även om 19 känns som en totalt värdelös ålder. Det enda positiva är väl att jag kommer närmare 20!
Just ja, jag bokade tid för tatuering igår, så på måndag ska jag bli ärrad för livet, taggad men så himla nervös! Man får tänka att det är värt det i slutändan…

Puss

RSS 2.0