Söndag

Gårdagen var riktigt lyckad måste jag säga! Vi började hemma hos ogge och sen drog vi till Palladium där resten av Katrineholm var. Tror vi måste stått och knuffats i kön i närapå en timme. Tur att man var så där halvlullig så man frös inte iallafall. Väl därinne dansade vi för fulla muggar och hade det bra. Senare kom mamma och skjutsade hem mig så jag skulle slippa gå.

Idag har jag mått som ett arsel rent ut sagt, en av de värsta bakfyllor jag haft. Skyller allt på shotsen Sverker bjöd på haha. Skulle kunna spy av lukten bara! Ikväll blir det iallafall lugnt, kolla på x-factor och sticka. Puss

Dagen som gått

Började dagen med hårfix på heaven pr hell, jag fick en jättefin och extremt stor knut, mitt på huvudet. Så ut som en ballerina haha. Sen så hade vi först visning för fröken c, sedan glad rags och till sist byoung. Det var jättekul faktiskt efter de tre visningarna var vi så hungriga så vi åt kebabtallrik på Venezia. Nu ska jag strax bege mig ut i vimlet för Melinas krogdebut, tror på en bra kväll. Puss

Körlektion

Måste ju säga att det känns sådär att vara uppe nu när jag egentligen har sovmorgon till 12.05. Men men vad gör man inte för körkortet..? Jag klarade iallafall sista pluppen igår så jag får boka halka idag!

Live while we're young

Hejhej! Idag har jag haft en riktigt bra dag! Började med körlektion som gick bra och fortsätter allt som de gjort så har jag körkort i november!! Känns riktigt bra faktiskt.

Sen så har vi varit och testat kläder inför lördag och det fanns ju vissa saker som var finare än andra om vi säger så... Men kul kommer det bli iallafall, det kan jag lova! Nu ska jag nöta körteori så jag förhoppningsvis får boka halka imorgon. Peppar peppar ta i trä! Puss

Onsdag

Hej! 
Var lite trött i morse så jag kom till skolan vid lunch ungefär, ibland behöver man lite sovmorgon. Snart så slutar vi iallafall och då ska jag hem och äta och fixa lite för att sen dra till Melle där vi ska göra oss snygga inför kvällen. Vi ska modella för byoung, så om ni inte har något för er kan ni ju svänga förbi runt sju! 

Knitting

Hejhej!
Idag orkar man inte med allt för mycket! Hade iallafall jättetrevligt hemma hos Melina igår, bjöds på riktigt god mat och champagne, fint ska det va! Sen så drog vi till baggetorp för att parta till. Hade faktiskt riktigt kul, om man bortser från det faktumet att jag fick åtta(!!!!) bord på min stackars näsa. Den är lite svullen och så men mår bra med tanke på omständigheterna.

Nu sitter jag iallafall och stickar med mamma. Ska ge mig på att görs ett par egna sockar, får se hur det slutar haha! Puss

Lördagen den 22a september

Gårdagen var himla mysig. Vi tog de två röda farorna till Norrköping, Elins pappas place närmare bestämt. När vi väl var där så badade vi i bubbelpool och bara hade det bra. Tröttheten på hemvägen var inte att leka med, man blir så dåsig av att bada länge. Men hem kom vi iallafall. 
 
Idag ska vi fira Melina och det ska bli så himla mysigt och kul! Var längesen jag klädde upp mig och faktiskt gjorde något, har blivit en riktig pensionär på senare dagar som bara ligger hemma haha. Nu ska jag iallafall kolla lite på sex and the city och senare måste jag läsa lite i min böcker. Puss
 

Gratulerar med dagen

Världens bästa Melle!

Tisdag

Hej!
 
Försov mig idag så jag fick tigga skjuts av Elin, men hann iallafall. Sen blev vi lite rastlösa efter lunchen så vi drog ut och åkte bil. Vi sov till och med lite i bilen och lyssnade på arabisk radio, eller det kan ha varit vilken språk som helst egentligen men.. 
Efter skolan åkte vi ner på stan och fixade med lite hemlisar...hehe. Sen tog vi en snabbfika som mest bestod av massa flams och allt för trötta tjejer. I bilen påväg hem så åkte jag och johanna och vinkade till alla som gick och åkte förbi. Gäller att förgylla folks vardag lite sådär. 
 
Nu ska jag plugga naturkunskap och senare blir det en promenad. Puss
 

Friendship

Fysjutton vad jag älskar mina vänner, nu och föralltid. Oavsett var vi kommer befinna oss i världen så vet jag att inget kan någonsin ersätta vår vänskap. 
 
 

Ta mig härifrån

Studiedag

Ligger i soffan och ska ta tag i naturkunskapen, det är hur mycket som helst som ska fastna tills på fredag. Måste läsa i min svenska och engelska bok också. Det var mycket roligare att ha studiedag när man var liten och faktiskt inte behövde göra något...

Sex and the city

Jag har nördat ner mig i sex and the city, kollar alla säsonger igen. Är bara på säsong 2 än, så har en hel del kvar men lika glad för det är jag!

Söndagsmys

Hej hej!
Gårdagen bestod inte av många spännande saker, riktigt längesen jag hade en skitrolig helg. Det är ganska tragiskt att efter Ayia Napa känns allting tråkigt och lite b. Ingenting kommer leva upp till hur roligt man hade där!

Idag så har jag varit hos Frida (ovanligt) och sen så åkte jag hem till mormor och morfar för söndagsmiddag och att bara få umgås lite. Nu ska jag fortsätta lyssna på morfars gamla historier och sen får vi se om jag drar ihop ett gäng brudar och myser med ikväll. Har trots allt studiedag i morgon. Puss

Smörgåstårta

Helt okej frukost!

Lördag

Hej! Hann aldrig skriva något igår då jag hade fullt upp med annat hela dagen. Först så var jag på riskettan till lunchtid, sen så åkte jag till min syster och hjälpte henne och hennes familj att flytta in i deras hus. Det är jättefint verkligen! Idag så ska jag i också dit en stund och hjälpa till med småsaker som ska göras, sen ikväll får vi se vad som händer, vill hitta på något iallafall. Puss

Godnatt

Kom precis hem från Matilda där vi kollade på film tillsammans. Innan det så färgade jag elins hår, det blev skitsnyggt! Nu ska jag hoppa ner i bingen och förhoppningsvis somna snart. Känner att jag inte är 100% så hoppas jag mår bättre imorgon för jag orkar verkligen inte bli sjuk!

Körlektion

Med lite kämpande kom jag upp i morse och kom iväg till körlektionen. Den gick bra, jag körde på landsväg och fick köra över järnväg och lite annat smått och gott. Vill bara få det jäkla körkortet nu!
Nu har jag engelska och efter det har vi lunch. Hörs kompisar

Godnatt

Ville bara skriva godnatt. Jag ska sova tidigt idag så jag är i mitt esse i morgon på körlektionen haha. Sov så sött!

Pluggar

Har precis pluggat glosor och nu ska jag gå över till körteori. Jag har inte börjat läsa boken än, (har bara gjort test) så det kanske är dags nu. På fredag ska jag på riskettan också. Det går framåt iallafall! 
 

Onsdagen den 12 september

Hej! 
Ska strax börja sista lektionen för dagen, trött som ett as. Ovanligt? Inte alls. Sen ska jag hem och plugga lite, lär somna istället men det är tanken som räknas. Bjussar på vrålheta bilder på mig och melle.
 

Godnatt

Ligger nerbäddad i sängen redan, är hur trött som helst! Jag har börjat kolla om sex and the city så jag ska väl se några avsnitt sen somna som en liten prinsessa, eller vem försöker jag lura? När jag sover är jag allt annat än en prinsessa haha! Godnatt på er iallafall.

Skulle inte tacka nej

Godmorgon

Sitter på psykologin och koncentrerar mig på allt annat än vad min lärare säger. Jag, Melina och Maja har just bokat studentkryssningen och det kommer bli hur kul som helst. Taggar redan helt galet till studenten fast det är hela 277 dagar kvar, haha! Det är väl bra att ha något att längta till iallafall. Ha en bra tisdag! Puss

Äntligen hemma

Hej!
Kom hem för en liten stund sen. Dagen har bestått efter att letat efter någon vänlig själ som vill hjälpa till med vårt UF-företag. Nu ligger jag och slöar i soffan, borde plugga lite men är inte alls taggad så det lär inte hända. Ska försöka orka med en promenad senare, men just nu är jag så trött så jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen!

Goodnight

Världens sötaste systerson

Senaste från instagram.
 
 
 
 

Plugg-söndag

Hej! 
Vaknade ganska tidigt imorse efter en natt med kass sömn, då jag somnade på soffan till Dear John. Sen slöade jag bara och nu sitter jag i sängen för det härliga söndagsplugget. Den där lilla högen som man samlar på sig under veckan. Jag har iallafall redan nött lite körteori, klarade två till pluppar idag och nu ska jag fortsätta med religion. Lär inte få mycket tid över till annat idag men jag ska försöka hinna med en promenad och sen ska jag sitta bänkad framför The X-factor klockan 20.00, tror det kan bli riktigt bra med ett nytt koncept och det har ju blivit succé i andra länder, så det blir nog det här med! Nu ska jag sluta babbla och göra klart religionen. PUSS
 

Dear John

Kommer så väl ihåg att första gången jag såg den tyckte jag inte att den var så himla bra, men nu är den så himla fin! Gråtframkallande!

Bloglovin

Följ mig med bloglovin, här.

Godmorgon

Hej!
Melina och jag tänkte ta tag i bloggandet igen och då är det ju mycket roligare att börja om på nytt! Kommer ha kvar den gamla, men kommer bara uppdatera här.

Den snygga designen laddade jag ner och när det väl funkade så var det hur smidigt som helst!

Nu ska jag iallafall gå upp och äta frulle, sen får vi se va dagen erbjuder!

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.

RSS 2.0