Tråk-Julia

Usch jag är verkligen inne i en riktig tråkig period, är så trött på allting. Vill bara bort härifrån, rymma från allt dåligt och förhoppningsvis må bättre. Känner mig bara allmänt värdelös och trist, som jag är allas sista prioritering och att vad jag än gör så blir det bara fel...ingenting går min väg just nu och jag är så sjukt trött på att känna mig som ett ständigt misslyckande! Kan man inte bara sätta sig själv på auto-pilot och sen bara vakna till när studentveckorna är här, något av de få saker jag faktiskt ser fram emot. Sen drar jag och just nu känner jag att jag aldrig vill komma tillbaka.

Söndag

Söndag igen, har skaplig söndagsångest idag, speciellt eftersom jag inte gjort något alls i helgen. Igår var jag jättepigg och supertaggad på att hitta på något men det slutade med soffläge... Hatar att bara slösa bort helger!
Idag gick jag upp vid nio och så sjöng vi för mamma som blir 45 idag, sen dess har jag pluggat, det sorgliga är att jag inte är klar på långa vägar men nu har jag iallafall unnat mig en paus så jag kollar lite på gossip girl. Puss


Är förövrigt så sugen på att tatuera mig, men har ingen aning om vad... Beslutsångest, japp!

Måndag

Hej!
Så trött som jag var imorse är jag sällan och då är jag ändå en väldigt trött person, så det säger en hel del. Klarade mig iallafall igenom skoldagen och när jag kom hem väntade Elin där och så åt vi lax, så himla gott! Nu är jag helt död och har redan bäddat ner mig i sängen och ska precis börja kolla på sista twilight-filmen, hoppas den är bra! Risken finns att jag somnar trots att den kanske är helt fantastisk (hehe Matilda ^^). Puss och kram

Helgen

Lördagen var en riktigt bra kväll! Började på Olympos där vi hamnade mitt i en 70-årsfest och någon slags lagsamling, så livat var det. Sen fortsatte vi hem till Maja där vi hann med att bland annat spela in videos dansandes som att det inte fanns någon morgondag, hoppas någon aldrig behöver se dessa! Till slut hamnade vi på Harrys, vilket också var kul, tappade bort alla vilket resulterade i att jag hängde med Emma i garderoben haha!

Idag har jag bara myst med vänner, först med Emma och sen med mina polers från UF-företaget! En mysig helg alltså, dock fruktar jag att gå till skolan imorgon.... Tre månader kvar, sen jäklar är jag fri! Puss

Lördag

Nu börjar jag vakna till liv igen efter att ha jobbat natt. Inte kunde jag sova när jag kom hem eller så låg och kollade på serier tills klockan slog 5. Idag är min agenda att plugga lite samt slöa tills det är dags att ha middag för Maja på Olympos och sen sätta igång partyt, är så taggad för ikväll!! Puss

gratulerar med dagen

Jag har världens finaste vänner och idag råkar vara födelsedagen för just en av dem. Maja Kind, kvinnan som kan få alla att le, fantastisk på så många sätt och vis! Du har förmågan att göra mig glad oavsett vad som har hänt och det är bara en av många saker jag älskar med dig. Bli aldrig någon annan, för du är redan bäst! LOVE YOU! 
 
Alldeles fantastiskt snygg är du också!!!

Det är dags igen

Efter mycket om och men är jag tillbaka igen. Startade en annan blogg och så vidare för jag tänkte att jag bara skulle skriva om studenten, men kom till slut fram till att det är roligare att ha allting på samma ställe. 
 
Förra veckan så kickade vi igång studenten ordentligt med en 100-dagarsfest och idag är det bara 92 dagar kvar. Bara det faktum att vi är nere på tvåsiffrigt gör mig så jäkla taggad. Har faktiskt redan hittat min studentklänning som är ifrån oneness/nelly, riktigt nöjd är jag med den! Sen tror jag även att jag har bestämt mig för vilken balklänning jag ska ha, röd och fin är den.
 
Sådär nu har ni fått en liten update om allt. 
 

En liten sneakpeak på studentklänningen!
 
RSS 2.0